ΓραμματείαSecretariat: 2410 684574 | ΦοιτητικάStudents: 2410 684387 g-ds@uth.gr
Επιλογή Σελίδας

Συμβουλευτική Υπηρεσία Εργαστηρίου Ψυχολογίας (Π.Τ.Ε.Α. – Π.Θ.) – Κορωνοϊός-Covid19

από | 2020-Απρ-13 | Φοιτητικά

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί/ές συνάδελφοι και φοιτητές/ριες,

Ελπίζω να είστε όλοι και όλες καλά τόσο οι ίδιοι/ες όσο και οι οικογένειές σας. Η περίοδος που διανύουμε είναι πραγματικά δύσκολη και πρωτόγνωρη και η ψυχολογική πίεση και το στρες που βιώνουμε είναι μερικές φορές ιδιαίτερα έντονα.

Όντας αποδέκτες της δύσκολης αυτής κατάστασης, τόσο από φοιτητές/ριες όσο και από μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η Συμβουλευτική Υπηρεσία του “Εργαστηρίου Ψυχολογίας & Εφαρμογών στην Εκπαίδευση” (Π.Τ.Ε.Α. – Π.Θ.) θα παραμείνει σε λειτουργία κατά τη διάρκεια των γιορτών για τους φοιτητές/ριες που το έχουν ανάγκη.

Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο των περιορισμένων δυνατοτήτων μας και για όσο διάστημα διαρκέσει η παρούσα κατάσταση, τόσο εγώ ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του Εργαστηρίου, θα προσφέρουμε σε εθελοντική βάση, συμβουλευτική ψυχολογική υποστήριξη, εκτός από τους φοιτητές/ριες, και στα υπόλοιπα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας (μέλη ΔΕΠ, ΕΕΠ, ΕΔΙΠ, ΕΤΕΠ, διοικητικοί υπάλληλοι, κ.λπ.), για θέματα που άπτονται αυτής της ιδιαίτερα στρεσογόνας κατάστασης, λόγω του Κορωνοϊού-Covid19.

Όσοι/ες ενδιαφέρεστε μπορείτε να στέλνετε μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση psychologylab@uth.gr και στη συνέχεια θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για ορισμό συνάντησης μέσω τηλεφώνου ή Skype.

Με εκτίμηση και φιλικούς χαιρετισμούς

Γιώργος Κλεφτάρας

Καθηγητής Κλινικής Ψυχολογίας – Ψυχοπαθολογίας, ΠΤΕΑ
Διευθυντής Εργαστηρίου Ψυχολογίας & Εφαρμογών στην Εκπαίδευση και Μεταπτυχιακού
Συμβουλευτικής Ψυχολογίας & Συμβουλευτικής στην Ειδική Αγωγή, την Εκπαίδευση & την Υγεία