ΓραμματείαSecretariat: 2410 684574 | ΦοιτητικάStudents: 2410 684387 g-ds@uth.gr
Επιλογή Σελίδας

Παρουσίαση ΤΨΣ σε Ενημερωτική Εκδήλωση

από | 2021-Απρ-18 | Εκδηλώσεις-Δραστηριότητες

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρουσίαση του Τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων στη Διαδικτυακή Ενημερωτική Εκδήλωση για μαθητές και μαθήτριες Γ΄ Λυκείου με θέμα: «Σπουδά…ζω στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας»

Τη Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021, ο Πρόεδρος του Τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων Καθηγητής Βασίλης Γερογιάννης παρουσίασε το Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων σε μαθητές και μαθήτριες της Γ’ Λυκείου από τη Θεσσαλία αλλά και όλη την Ελλάδα, δίνοντάς τους την ευκαιρία να γνωρίσουν τα αντικείμενα του προπτυχιακού προγράμματος σπουδών του Τμήματος, τις εκπαιδευτικές και ερευνητικές δραστηριότητες που πραγματοποιεί το Τμήμα καθώς και τις δυνατότητες επαγγελματικής σταδιοδρομίας των αποφοίτων του Τμήματος.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της διαδικτυακής ενημερωτικής εκδήλωσης για μαθητές της Γ΄ Λυκείου με θέμα: «Σπουδά…ζω στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας», που διοργανώθηκε από το Κέντρο Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (Κ.Ε.Σ.Υ.) Λάρισας, σε συνεργασία με το Κ.Ε.Σ.Υ. Καρδίτσας και με τα Κ.Ε.Σ.Υ. Ημαθίας, Θεσπρωτίας, Κέρκυρας, Κεφαλληνίας, Λευκάδας, Ρόδου, Φθιώτιδας και Φλώρινας.

Ως Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων, θα θέλαμε να συγχαρούμε για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης και να ευχαριστήσουμε για τη συνεργασία τις εκπαιδευτικούς κυρίες Ευπραξία Βλαχοδήμου και Ευφροσύνη Μυργιώτη, υπεύθυνες του Τομέα Εκπαιδευτικής Συμβουλευτικής στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό, στα Κ.Ε.Σ.Υ. Λάρισας και Καρδίτσας, αντίστοιχα, καθώς και την Προϊσταμένη του Κ.Ε.Σ.Υ. Λάρισας κα Όλγα Μπαλαμπέκου.