ΓραμματείαSecretariat: 2410 684574 | ΦοιτητικάStudents: 2410 684387 g-ds@uth.gr
Επιλογή Σελίδας

Υποδοχή Πρωτοετών Ακαδ. Έτους 2021-2022

από | 2021-Νοέ-6 | 1ης Σελίδας, Εκδηλώσεις-Δραστηριότητες, Φοιτητικά

Το τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας υποδέχθηκε (26-Οκτ) τους πρωτοετείς φοιτητές του, διοργανώνοντας μια εκδήλωση με ομιλίες ενημερωτικού χαρακτήρα.

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Καθηγητής κύριος Ζήσης Μαμούρης, καλωσόρισε τους νέους φοιτητές του τμήματός μας και τους συνεχάρη για την επιτυχία τους. Τους προέτρεψε να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο τρόπο τα χρόνια φοίτησής τους σε ένα από τα πιο σύγχρονα και διεθνώς αναγνωρισμένα πανεπιστημιακά τμήματα της Ελλάδας.

Χαιρετισμό απηύθυναν, ο Κοσμήτορας και Καθηγητής του τμήματος κύριος Ηλίας Σάββας, ο Πρόεδρος του τμήματος, Καθηγητής κύριος Βασίλης Γερογιάννης όπως επίσης και αρκετά μέλη Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού του τμήματος.

Ακολούθησε αναλυτική ενημέρωση για το πρόγραμμα σπουδών του τμήματος, τις ακαδημαϊκές υποχρεώσεις των φοιτητών, τη σημασία συμμετοχής στις δια ζώσης διδασκαλίες, στα εργαστήρια και στις ερευνητικές ομάδες, αλλά και τις προοπτικές επαγγελματικής αποκατάστασης μετά την ολοκλήρωση των σπουδών.

Ως τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων ευχόμαστε και πάλι σε όλους τους πρωτοετείς φοιτητές μας συγχαρητήρια για την επιτυχία τους και καλή ακαδημαϊκή χρονιά.