ΓραμματείαSecretariat: 2410 684574 | ΦοιτητικάStudents: 2410 684387 g-ds@uth.gr
Επιλογή Σελίδας

Δήλωση Μαθημάτων & Συγγραμμάτων

από | 2021-Νοέ-28 | 1ης Σελίδας, Φοιτητικά

Σας γνωρίζουμε ότι από Παρασκευή 26-11-2021 έως και Τετάρτη 22-12-2021 μπορείτε να προχωρήσετε, μέσω της Ηλεκτρονικής Γραμματείας με χρήση των κωδικών σας, στη δήλωση των μαθημάτων για το Χειμερινό Εξάμηνο 2021-2022, καθώς και στη δήλωση συγγραμμάτων μέσω του πληροφοριακού συστήματος «Εύδοξος» (επιλογή «ΦΟΙΤΗΤΕΣ-Δήλωση Συγγραμμάτων»).

Τα μαθήματα που θα δηλώσετε θα είναι αυτά στα οποία θα εξεταστείτε στην εξεταστική περίοδο του Χειμερινού Εξαμήνου.

Για να υποβληθεί η δήλωσή σας θα πρέπει να πατήσετε το πλήκτρο Αποστολή. Συμβουλεύουμε να συνδεθείτε εκ νέου για να διαπιστώσετε ότι η δήλωση όντως υποβλήθηκε.

Μετά την υποβολή της δήλωσης και μέχρι την καταληκτική ημερομηνία δηλώσεων, μπορείτε να κάνετε αλλαγές (π.χ. προσθήκη ή διαγραφή μαθήματος). Για να γίνει ενημέρωση της δήλωσης πρέπει να πατήσετε το πλήκτρο Αποστολή και να συνδεθείτε εκ νέου για να διαπιστώσετε ότι έχουν περαστεί οι αλλαγές.

Η δήλωση μαθημάτων για τους φοιτητές του Α΄ εξαμήνου έχει γίνει από τη Γραμματεία και συνεπώς μπορούν να προχωρήσουν στη δήλωση συγγραμμάτων – «Εύδοξος» (επιλογή «ΦΟΙΤΗΤΕΣ-Δήλωση Συγγραμμάτων»).

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Παρακαλούμε τους φοιτητές του 3ου και 5ου εξαμήνου να διαβάσουν τους κανόνες δήλωσης μαθημάτων που αναγράφονται στο άρθρο 2 «Εγγραφή» του Κανονισμού Προπτυχιακών Σπουδών.

Από τη Γραμματεία του Τμήματος