ΓραμματείαSecretariat: 2410 684574 | ΦοιτητικάStudents: 2410 684387 g-ds@uth.gr
Επιλογή Σελίδας

Κοπή ΨΗΦΙΑΚΗΣ Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2022

από | 2022-Ιαν-27 | 1ης Σελίδας, Εκδηλώσεις-Δραστηριότητες

Το Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας πραγματοποίησε ψηφιακά-διαδικτυακά την εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του τμήματος για το έτος 2022. Η εκδήλωση έγινε με χρήση της «ψηφιακής – εικονικής βασιλόπιτας», μια διαδικτυακή εφαρμογή που υλοποίησε το Εργαστήριο Γνώσης και Αβεβαιότητας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Στην εκδήλωση κοπής της ψηφιακής-εικονικής βασιλόπιτας του Τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας συμμετείχαν όλα τα μέλη του διδακτικού, επιστημονικού, εργαστηριακού και διοικητικού προσωπικού του Τμήματος, και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Καθηγητής κ. Ζήσης Μαμούρης, ο οποίος απηύθυνε ευχές για καλή χρονιά, με υγεία, πρόοδο και ευτυχία!

Στην εικονική βασιλόπιτα κόπηκαν συνολικά 31 κομμάτια και η τυχερή που κέρδισε το ψηφιακό «φλουρί» (και το δώρο) της πίτας ήταν η κα Μαργαρίτα Μαστοροδήμου, στέλεχος της γραμματείας του Τμήματος.

Θερμές ευχές σε όλα τα μέλη του Τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων και στους (προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς) φοιτητές μας για μια χρονιά με υγεία, πρόοδο, δημιουργία, επιτυχίες, κάθε ευτυχία και χαρά!