ΓραμματείαSecretariat: 2410 684574 | ΦοιτητικάStudents: 2410 684387 g-ds@uth.gr
Επιλογή Σελίδας

Παρουσίαση ΤΨΣ σε Εκπαιδευτήρια Μπακογιάννη

από | 2022-Φεβ-1 | 1ης Σελίδας, Εκδηλώσεις-Δραστηριότητες

Τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2022 πραγματοποιήθηκε, διαδικτυακά, ενημερωτική εκδήλωση παρουσίασης του Τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας προς τους μαθητές και τις μαθήτριες του Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων Ν. Μπακογιάννη στη Λάρισα.

Η παρουσίαση εστίασε στο πρόγραμμα σπουδών του Τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων, που έχει έδρα τη Λάρισα, καθώς και στις προοπτικές και τις επαγγελματικές δυνατότητες των πτυχιούχων του Τμήματος.

Το πρόγραμμα σπουδών του Τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων Τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων καλύπτει πλήρως τα πεδία γνώσης της Πληροφορικής και των Επικοινωνιών. Επιπρόσθετα, στο πρόγραμμα σπουδών του Τμήματος περιλαμβάνεται ένα πλήθος σύγχρονων μαθημάτων τα οποία σχετίζονται με αντίστοιχες εφαρμογές του Ψηφιακού Μετασχηματισμού (Digital Transformation) που επιδρά σε κάθε περιοχή της παραγωγής, της διοίκησης, της οικονομίας και της κοινωνίας.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε από τον Καθηγητή και Πρόεδρο του Τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων, κ. Βασίλη Γερογιάννη.

Ως Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τη Διεύθυνση των Εκπαιδευτηρίων Ν. Μπακογιάννη για τη φιλοξενία. Ιδιαίτερα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Φώτη Τζατζάκη, Καθηγητή Οικονομικών και τον κ. Βησσαρίων Τριανταφύλλου, Καθηγητή Πληροφορικής των Εκπαιδευτηρίων Ν. Μπακογιάννη, για την οργάνωση της ενημερωτικής εκδήλωσης.

Περισσότερο όμως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συμμετέχοντες μαθητές για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση και το ενδιαφέρον τους.