ΓραμματείαSecretariat: 2410 684574 | ΦοιτητικάStudents: 2410 684387 g-ds@uth.gr
Επιλογή Σελίδας

Παρουσίαση ΤΨΣ σε Φροντιστήριο “Σύγχρονο 1975 & Νους” στη Λάρισα

από | 2022-Φεβ-17 | 1ης Σελίδας, Εκδηλώσεις-Δραστηριότητες

Την Κυριακή 13/2/2022, πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά ενημερωτική εκδήλωση προς τους μαθητές του Φροντιστηρίου «Σύγχρονο 1975 & Νους» (www.sygxronous.gr, Ρούζβελτ & Καποδιστρίου 1, Τρίγωνη Πλατεία στη Λάρισα), με θέμα:

«Σπουδές και Επαγγελματική Καριέρα στην Πληροφορική – Ενημέρωση για το Πρόγραμμα Σπουδών του Τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στη Λάρισα»

Η εκδήλωση απευθύνονταν προς τους μαθητές του φροντιστηρίου που παρακολουθούν τα τμήματα της Β’ και Γ’ Λυκείου. Ομιλητής ήταν ο Καθηγητής και Πρόεδρος του Τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων, Δρ. Βασίλης Γερογιάννης.

Η παρουσίαση εστίασε στο προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του Τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων που καλύπτει πλήρως την περιοχή γνώσεων της Πληροφορικής, παρέχοντας επίσης ένα πλήθος μαθημάτων επιλογής που σχετίζεται με διάφορες εφαρμογές των Ψηφιακών Συστημάτων σε σύγχρονα πεδία του Ψηφιακού Μετασχηματισμού της οικονομίας, της επιχειρηματικότητας και της παραγωγής. Το Τμήμα παρέχει επίσης στους φοιτητές του δυνατότητες πρακτικής άσκησης στο περιβάλλον εταιρειών Πληροφορικής καθώς και την ευκαιρία απόκτησης πιστοποιητικού Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας στην Πληροφορική. Η παρουσίαση ολοκληρώθηκε με εκτενή αναφορά στις επαγγελματικές δυνατότητες και προοπτικές των αποφοίτων του Τμήματος.

Ως Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη Διεύθυνση και τους Καθηγητές του Φροντιστηρίου «Σύγχρονο 1975 & Νους» για την οργάνωση και τη φιλοξενία της εκδήλωσης. Ιδιαιτέρως, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Κωνσταντίνο Φαρμάκη, Καθηγητή Πληροφορικής του φροντιστηρίου και κυρίως τους μαθητές του φροντιστηρίου για τη συμμετοχή και το ενδιαφέρον τους.