ΓραμματείαSecretariat: 2410 684574 | ΦοιτητικάStudents: 2410 684387 g-ds@uth.gr
Επιλογή Σελίδας

Ορκωμοσία των πρώτων Πτυχιούχων και Μεταπτυχιακών Αποφοίτων του Τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων

από | 2022-Νοέ-25 | 1ης Σελίδας, Εκδηλώσεις-Δραστηριότητες, Φοιτητικά

Μια ιδιαίτερη και σημαντική ημέρα ήταν η Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022 για το Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, καθώς πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ορκωμοσίας των πρώτων πτυχιούχων του Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών του Τμήματος.

Συγκεκριμένα, οι πρώτοι πτυχιούχοι του Τμήματος που ορκίστηκαν είναι οι εξής: ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΦΩΤΕΙΝΗ, ΒΑΛΑΣΣΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΓΟΥΚΟΣ ΙΑΣΩΝ και ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ.

Οι ανωτέρω πτυχιούχοι ήταν φοιτητές που περάτωσαν τις προπτυχιακές σπουδές τους στα Προγράμματα Σπουδών Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε. των πρώην Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας και στη συνέχεια (με βάση το Νόμο 4589/2019. Φ.Ε.Κ. 13/Α/29-1-2019) παρακολούθησαν και εξετάστηκαν επιτυχώς σε επιπλέον μαθήματα από το Προπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών του Τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, προκειμένου να λάβουν το πτυχίο του νέου Πανεπιστημιακού Τμήματος.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε και η εκδήλωση ορκωμοσίας των πρώτων αποφοίτων των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών του Τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων, οι οποίοι ολοκλήρωσαν με επιτυχία τη φοίτησή τους στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του ΤΨΣ «Μηχανική Λογισμικού για Διαδικτυακές & Φορητές Εφαρμογές».

Συγκεκριμένα, οι πρώτοι απόφοιτοι του συγκεκριμένου Προγράμματος  Μεταπτυχιακών Σπουδών είναι οι: ΚΩΤΟΥΛΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ και ΧΛΩΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ.

Ευχόμαστε στους πρώτους πτυχιούχους μας και στους πρώτους αποφοίτους των μεταπτυχιακών προγραμμάτων μας ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ!