ΓραμματείαSecretariat: 2410 684574 | ΦοιτητικάStudents: 2410 684387 g-ds@uth.gr
Επιλογή Σελίδας

Πρακτική Άσκηση: Παρουσίαση εταιρίας Validata

από | 2022-Νοέ-30 | 1ης Σελίδας, Πρακτική Άσκηση, Φοιτητικά

Την Τετάρτη 30/11/2022 στις 11.00 πμ, θα πραγματοποιηθεί on-line (MS Teams) παρουσίαση της εταιρείας πληροφορικής Validata, προς τους Φοιτητές του Τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων. Υπενθυμίζεται ότι το Τμήμα έχει συνάψει πρωτόκολλο συνεργασίας με την εταιρία.

H Validata είναι εταιρία με έδρα την Αθήνα και γραφεία σε Λονδίνο, Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη. Δραστηριοποιείται στο χώρο του AI-powered DevTestOps, test data management, migration solutions για την αγορά τραπεζικού λογισμικού, fast testing of end-to-end core banking, καθώς και με αντικείμενα που λειτουργούν ως καταλύτης για την επιτυχία του ψηφιακού μετασχηματισμού. Η εταιρία έχει πελάτες σε τουλάχιστον 20 χώρες και απασχολεί τουλάχιστον 120 άτομα και παρέχει θέσεις πρακτικής άσκησης.

Οι διδάσκοντες εκείνης της μέρας/ώρας θα σας διευκολύνουν ώστε να παρευρεθείτε στην παρουσίαση που θα μεταδοθεί στην αίθουσα ΔΙΑΛ1 με projector. To link στο MS Teams (για όσους δεν θα βρίσκονται στο campus) δίνεται στη συνέχεια:

Υπενθυμίζεται ότι οι διαδικασίες για την πρακτική άσκηση ΕΣΠΑ του 2023 (Ιούλιο-Αύγουστο) θα ξεκινήσουν μετά το πέρας της ερχόμενης εξεταστικής και οι προθεσμίες θα είναι αυστηρές (όχι όπως πέρυσι που λόγω “πρώτης φοράς” ήταν αρκετά χαλαρά τα πράγματα). Επομένως είναι καλό να αρχίσετε να σκέφτεστε από τώρα πιθανούς φορείς/εταιρίες – σε αυτό αποσκοπεί η εκδήλωση.