ΓραμματείαSecretariat: 2410 684574 | ΦοιτητικάStudents: 2410 684387 g-ds@uth.gr
Επιλογή Σελίδας

Η εταιρία υψηλής τεχνολογίας Centaur Analytics που εδρεύει στο Βόλο, θα διοργανώσει την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου και ώρα 17.00 μία εκδήλωση “Open House Day”. Πρόκειται για δια ζώσης ενημέρωση από την ομάδα έρευνας και ανάπτυξης (R&D), σχετικά με έργα (projects) που έχει αναλάβει η εταιρεία, για νέες τεχνολογίες αισθητήρων καθώς και αλγορίθμους analytics στον πρωτογενή τομέα.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό και τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλησουν με την ομάδα R&D της εταιρίας και να διερευνήσουν προοπτικές συνεργασίας. Το γραφείο της εταιρείας βρίσκεται στην Κεντρική Προβλήτα του λιμανιού, Κτίριο Ιάσων, ισόγειο (map). Από το τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων, θα παρεβρίσκεται ο Επίκουρος Καθηγητής κ. Ξενάκης.

Όποιος/-α εκ των φοιτητών/-τριων επιθυμεί να επισκευθεί την Centaur, ας επιβεβαιώσει την πρόθεσή του/της, στέλνοντας email με ονοματεπώνυμο και ιδιότητα (π.χ. φοιτητής 4ου έτους ΤΨΣ) στο email hr@centaur.ag

Το τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων βρίσκεται σε συνεργασία με την εταιρεία Centaur σχετικά με θέσεις πρακτικής άσκησης φοιτητών, αλλά και έρευνας σε τεχνολογίες ακριβείας στο πρωτογενή τομέα.