ΓραμματείαSecretariat: 2410 684574 | ΦοιτητικάStudents: 2410 684387 g-ds@uth.gr
Επιλογή Σελίδας

Αξιολόγηση Μαθημάτων ΠΠΣ και ΠΜΣ – Χειμερινό Εξάμηνο 2022-2023

από | 2022-Δεκ-13 | 1ης Σελίδας, Φοιτητικά

Στις 12-12-2022 ξεκίνησε η διαδικασία αξιολόγησης των μαθημάτων ΠΠΣ και ΠΜΣ από τους φοιτητές, η οποία  θα διαρκέσει έως 13-01-2023. Η διαδικασία περιλαμβάνει μαζική ηλεκτρονική αποστολή tickets στα ακαδημαϊκά email των φοιτητών (*@uth.gr) για την διασφάλιση της ανωνυμίας, και αφορά σε ξεχωριστό ερωτηματολόγιο για κάθε μάθημα με σχετικό κείμενο και τις ημερομηνίες που διαρκεί η αξιολόγηση.

Παρακαλούνται οι φοιτητές:

  • να μην διαγράψουν εκ παραδρομής αυτά τα emails διότι δεν μπορεί να γίνει εκ νέου αποστολή σε μεμονωμένα άτομα/email, εξαιτίας της τήρησης της ανωνυμίας και της ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων,
  • να συμμετέχουν στην αξιολόγηση καθώς αυτή συμβάλει σημαντικά στη βελτίωση του διδακτικού έργου.

Συνήθως οι φοιτητές θεωρούν ότι κανείς δεν διαβάζει αυτές τις αξιολογήσεις. Αυτό είναι λάθος καθώς τα αποτελέσματα κοινοποιούνται στους διδάσκοντες και την εκάστοτε διοίκηση και λαμβάνονται υπόψη για τη βελτίωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Προφανώς κάποιος που δεν παρακολουθεί τις διαλέξεις να μην έχει άποψη και να μην θέλει να συμμετάσχει – είναι κατανοητό. Είστε όμως πολλοί εσείς που παρακολουθείτε και τη δική σας άποψη επιθυμούν να ακούσουν οι διδάσκοντες.