ΓραμματείαSecretariat: 2410 684574 | ΦοιτητικάStudents: 2410 684387 g-ds@uth.gr
Επιλογή Σελίδας

iGEM 2023 – Παρουσίαση και Κάλεσμα Συμμετοχής

από | 2022-Δεκ-13 | 1ης Σελίδας, Εκδηλώσεις-Δραστηριότητες, Φοιτητικά

Το iGEM Thessaly είναι μια διεπιστημονική ομάδα νέων ερευνητών από διάφορα τμήματα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Στόχος της ομάδας είναι να συμμετάσχει στον παγκόσμιο διαγωνισμό iGEM (International Genetically Engineered Machine), έναν οργανισμό που σχετίζεται με την προώθηση νέων και καινοτόμων ιδεών στον τομέα της συνθετικής βιολογίας.

Τα τελευταία 4 χρόνια οι ομάδες iGEM του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας έχουν κατακτήσει πολλές πρωτιές και έχουν δημιουργήσει παράδοση για το ΠΘ σε αυτόν τον τομέα. Η συμμετοχή σε μια τέτοια ομάδα είναι εξαιρετική εμπειρία και συστήνεται εμφατικά.

Στo πλαίσιo της εύρεσης νέων μελών για την ομάδα iGEM Thessaly 2023, πραγματοποιούνται μια σειρά παρουσιάσεων για την ενημέρωση των φοιτητών σχετικά με την πορεία της ομάδας στον παγκόσμιο διαγωνισμό Συνθετικής Βιολογίας iGEM. Φοιτητές στο ευρύτερο γνωστικό πεδίο της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών είναι απαραίτητοι σε μια iGEM ομάδα.

Η παρουσίαση στους φοιτητές του Τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων θα γίνει την Τετάρτη 14/12 14:00-16:00, στην αίθουσα ΔΙΑΛ1.