ΓραμματείαSecretariat: 2410 684574 | ΦοιτητικάStudents: 2410 684387 g-ds@uth.gr
Επιλογή Σελίδας

Επίσκεψη στο ΤΨΣ του 13ου Γυμνασίου Λάρισας

από | 2023-Φεβ-24 | 1ης Σελίδας, Εκδηλώσεις-Δραστηριότητες

Πρόσφατα επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις του ΤΨΣ στη Λάρισα (στο campus Γαιόπολις του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας) εκπαιδευτικοί και μαθητές της Γ Τάξης του 13ου Γυμνασίου Λάρισας.

Τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές υποδέχτηκαν αρχικά, στο κεντρικό αμφιθέατρο του ΤΨΣ, ο Πρόεδρος του τμήματος Καθηγητής κ. Βασίλειος Γερογιάννης και ο Αντιπρόεδρος του τμήματος Αναπληρωτής Καθηγητής κ.  Γεώργιος Κακαρόντζας, οι οποίοι παρουσίασαν το πρόγραμμα σπουδών του τμήματος και τις επαγγελματικές προοπτικές που διανοίγονται για τους αποφοίτους του.

Στη συνέχεια οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του σχολείου ξεναγήθηκαν στους χώρους διδασκαλίας και στα εργαστήρια του ΤΨΣ, όπου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από διδάσκοντες του τμήματος. Συγκεκριμένα, οι κκ. Γεώργιος Καρέτσος, Φώτιος Κόκκορας και Τηλέμαχος Στυλιανός αναφέρθηκαν με λεπτομέρεια στα διδακτικά αντικείμενα των μαθημάτων του προγράμματος σπουδών.

Στη διδακτική αυτή επίσκεψη συνόδεψαν  τους μαθητές οι εκπαιδευτικοί του 13ου Γυμνασίου Λάρισας κ. Ευάγγελος Βλαχοδήμος, κ. Ιωάννης Βλησσάρης καθώς και η κα Βασιλική Αετοπούλου.

Ως Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων, ευχαριστούμε θερμά τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές του 13ου Γυμνασίου Λάρισας για την επίσκεψη!