ΓραμματείαSecretariat: 2410 684574 | ΦοιτητικάStudents: 2410 684387 g-ds@uth.gr
Επιλογή Σελίδας

Αξιολόγηση Μαθημάτων ΠΠΣ και ΠΜΣ – Εαρινό Εξάμηνο 2022-2023

από | 2023-Μάι-23 | 1ης Σελίδας, Φοιτητικά

Αγαπητοί φοιτητές,

Σας ενημερώνουμε ότι η διαδικασία αξιολόγησης των μαθημάτων του εαρινού εξαμήνου ξεκινά τη Δευτέρα 22/5/2023 και θα διαρκέσει έως την Δευτέρα 5/6/2023

Πρώτιστο μέλημα όλων των μελών του Ιδρύματος είναι η προαγωγή άριστης γνώσης και η απόδοση ισχυρού τίτλου σπουδών στους φοιτητές του. Με βάση τις πάγιες διαδικασίες διασφάλισης της ποιότητας των σπουδών σας, επιβάλλεται να συμμετέχετε και εσείς μέσω της διαδικασίας αξιολόγησης των μαθήματων και των διδασκόντων. Ζητούμε λοιπόν από όλους σας να αξιοποιήστε τη δύναμη σας ως ενεργά μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας, συμμετέχοντας στη διαδικασία αξιολόγησης που από αυτό το εξάμηνο, για διευκόλυνση, είναι λίγο διαφορετική αλλά διατηρεί την πλήρη ανωνυμία στην συμπλήρωση και στην υποβολή των ερωτηματολογίων.

Η διαδικασία αξιολόγησης πλέον θα γίνεται μέσα από την προσωπική διαδικτυακή σας πύλη (Portal) στο ΠΘ, ακολουθώντας τα βήματα που σας κοινοποιήθηκαν από το Πανεπιστήμιο με προσωπικό email, αλλά και τις οδηγίες που θα βρείτε στο εγχειρίδιο εσωτερικά, μπαίνοντας στο μενού ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ. Από αυτό το εξάμηνο επίσης, μπορείτε να αξιολογήσετε όλους του διδάσκοντες που μπορεί να διδάσκουν ένα μάθημα, με διαφορετικό ερωτηματολόγιο για κάθε διδάσκοντα.

Συνήθως οι φοιτητές θεωρούν ότι κανείς δεν διαβάζει αυτές τις αξιολογήσεις. Αυτό είναι λάθος καθώς τα αποτελέσματα κοινοποιούνται στους διδάσκοντες και την εκάστοτε διοίκηση και λαμβάνονται υπόψη για τη βελτίωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Προφανώς κάποιος/-α που δεν παρακολουθεί τις διαλέξεις να μην έχει άποψη και να μην θέλει να συμμετάσχει – είναι κατανοητό. Είστε όμως πολλοί εσείς που παρακολουθείτε και τη δική σας άποψη επιθυμούν να ακούσουν οι διδάσκοντες.