ΓραμματείαSecretariat: 2410 684574 | ΦοιτητικάStudents: 2410 684387 g-ds@uth.gr
Επιλογή Σελίδας

Υποδοχή Πρωτοετών Φοιτητών 2023-24

από | 2023-Νοέ-18 | Εκδηλώσεις-Δραστηριότητες, Φοιτητικά

Το Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας υποδέχθηκε (στις 7 Νοεμβρίου 2023) τους πρωτοετείς φοιτητές του στο τρέχον ακαδημαϊκό έτος (2023-24), διοργανώνοντας μια εκδήλωση ενημερωτικού χαρακτήρα στο μεγάλο αμφιθέατρο του Τμήματος.

Την εκδήλωση χαιρέτισε, εκ μέρους του Πρύτανη και των Πρυτανικών Αρχών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ο Αντιπρύτανης Έρευνας και Καινοτομίας, Καθηγητής κ. Ιωάννης Στεφανίδης.

Η εκδήλωση υποδοχής ήταν μια ευκαιρία για τους νέους φοιτητές μας να γνωρίσουν το διδακτικό προσωπικό και να ενημερωθούν, από τον Πρόεδρο του Τμήματος, Καθηγητή κ. Βασίλειο Γερογιάννη, για το πρόγραμμα σπουδών και τις εξαιρετικές επαγγελματικές προοπτικές που παρέχει το Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων στους αποφοίτους του.

Οι νέοι φοιτητές ενημερώθηκαν επίσης για τη δομή στήριξης φοιτητών με μαθησιακές δυσκολίες, τη διαδικασία διανομής και απόκτησης ακαδημαϊκών συγγραμμάτων, το πρόγραμμα ERASMUS+, την Πρακτική Άσκηση, τη χρήση των υπηρεσιών της γραμματείας και τις υπηρεσίες της βιβλιοθήκης.

Ευχόμαστε στους πρωτοετείς μας φοιτητές καλή πρόοδο και καλές σπουδές!