ΓραμματείαSecretariat: 2410 684574 | ΦοιτητικάStudents: 2410 684387 g-ds@uth.gr
Επιλογή Σελίδας

SCYTALYS – Software & Testing Engineering Bootcamp

από | 2024-Φεβ-29 | 1ης Σελίδας, Φοιτητικά

Η Code.Hub (το πρώτο IT Hub στην Ελλάδα) σε συνεργασία με τη SCYTALYS, διοργανώνει ένα Software & Testing Engineering Bootcamp για προγραμματιστές στην Αθήνα.

Σκοπός του προγράμματος: Η SCYTALYS επιθυμεί να δώσει την ευκαιρία σε νέους αποφοίτους να εκπαιδευτούν στον τομέα του Software Engineering and Test Engineering με την Code.Hub ως training partner.

Η SCYTALYS παράλληλα με την εκπαίδευση προσφέρει ένα full-time contract για τους συμμετέχοντες, από την έναρξη του Bootcamp και καθ’όλη τη διάρκεια του, με την προοπτική επέκτασης του συμβολαίου τους μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του Bootcamp.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε υποψηφίους που επιθυμούν να αποκτήσουν ευρεία κατανόηση και εξειδίκευση στον τομέα του Software Engineering and Testing. Το Bootcamp θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία στα γραφεία της SCYTALYS στην Αθήνα και τα μαθήματα θα γίνονται καθημερινές ημέρες, στις εργάσιμες ώρες.

Αίτηση: Μπορείτε να εκφάσετε το ενδιαφέρον σας για συμμετοχή στο πρόγραμμα μέσω σχετικής αίτησης.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκπαίδευση, μπορείτε να βρείτε σε αυτόν τον σύνδεσμο στην ιστοσελίδα μας: Code.Hub – SCYTALYS – Software & Testing Engineering Bootcamp