ΓραμματείαSecretariat: 2410 684574 | ΦοιτητικάStudents: 2410 684387 g-ds@uth.gr
Επιλογή Σελίδας

Παρουσίαση της PwC στο Βόλο, 12-06-2024

από | 2024-Ιούν-6 | 1ης Σελίδας, Εκδηλώσεις-Δραστηριότητες, Φοιτητικά

Με αφορμή την παρουσία της PwC Ελλάδος στο πανεπιστήμιό μας, σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία έχει ανακοινώσει την δημιουργία ενός γραφείου-δορυφόρου στον Βόλο. Η λειτουργία αυτού του γραφείου αναμένεται να ξεκινήσει τον Οκτώβριο, αξιοποιώντας το υψηλής κατάρτισης ανθρώπινο/εργατικό, ερευνητικό και ακαδημαϊκό δυναμικό της περιφέρειας Θεσσαλίας. Η πρωτοβουλία θα δημιουργήσει 50 νέες, καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας υψηλής ειδίκευσης, δίνοντας ώθηση και στην προσπάθεια για τη διακράτηση του εγχώριου ταλέντου.

Το νέο αυτό γραφείο στο Βόλο θα εστιάζει στην ανάπτυξη πρωτοποριακών λύσεων στους τομείς των Data Analytics & AI, και Security & Cloud Engineering, τις οποίες σχεδιάζει και υλοποιεί η PwC, αξιοποιώντας τα σύγχρονα εργαλεία και πλατφόρμες της Microsoft.

Καλούνται οι φοιτητές που βρίσκονται στο 4ο έτος σπουδών, καθώς και οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του Τμήματος, στη παρουσίαση της εταιρείας στις 12 Ιουνίου και ώρα 13:00-16:00, στο Αμφιθέατρο 1 του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών στο Βόλο. Εκεί θα δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσετε την PwC, την κουλτούρα της, τις υπηρεσίες που προσφέρει και να αλληλεπιδράσετε με έμπειρα στελέχη της εταιρείας. Η μετάβαση (και η επιστροφή) από το Γαιόπολις στο Βόλο θα γίνει με μεταφορικά μέσα του Πανεπιστημίου.

Όσοι επιθυμείτε να λάβετε μέρος στην εκδήλωση, παρακαλούμε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα, το αργότερο μέχρι το Σάββατο 08/06/2024 και ώρα 14:00.