ΓραμματείαSecretariat: 2410 684574 | ΦοιτητικάStudents: 2410 684387 g-ds@uth.gr
Επιλογή Σελίδας

Επίσκεψη 1ου Επαγγελματικού Λυκείου Τυρνάβου

από | 2022-Απρ-9 | Εκδηλώσεις-Δραστηριότητες

Με χαρά υποδεχτήκαμε, την Παρασκευή 8/4/2022, στο Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας μαθητές και καθηγητές από το 1ο Επαγγελματικό Λύκειο (ΕΠΑΛ) Τυρνάβου, οι οποίοι και ξεναγήθηκαν στα αμφιθέατρα, στις αίθουσες διαλέξεων και στα εκπαιδευτικά / ερευνητικά εργαστήρια του Τμήματος, στο κάμπους της Γαιόπολις, στη Λάρισα .

Οι μαθητές έλαβαν αναλυτική ενημέρωση για το πρόγραμμα σπουδών του Τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων και για τις προοπτικές και τις επαγγελματικές δυνατότητες των πτυχιούχων, από τον Καθηγητή Β. Γερογιάννη, Πρόεδρο του Τμήματος.

Στην ενημέρωση τονίστηκε ότι το προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του Τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων καλύπτει πλήρως την περιοχή γνώσεων της Πληροφορικής, παρέχοντας επίσης ένα πλήθος μαθημάτων επιλογής που σχετίζεται με τις εφαρμογές των Ψηφιακών Συστημάτων στα πεδία του Ψηφιακού Μετασχηματισμού. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα μαθήματα του προγράμματος σπουδών που αφορούν εφαρμογές των σύγχρονων ψηφιακών συστημάτων στην πρωτογενή παραγωγή. Αναφέρθηκε επίσης η δυνατότητα που δίνεται στους φοιτητές για εκπόνηση πρακτικής άσκησης στο περιβάλλον εταιρειών Πληροφορικής καθώς και η ευκαιρία απόκτησης πιστοποιητικού παιδαγωγικής και διδακτικής επάρκειας στην Πληροφορική.

Ευχόμαστε στους μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Τυρνάβου καλή επιτυχία στις εξετάσεις και με χαρά να τους υποδεχτούμε τον Σεπτέμβριο, ως πρωτοετείς φοιτητές, στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και στο Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων στη Λάρισα!