ΓραμματείαSecretariat: 2410 684574 | ΦοιτητικάStudents: 2410 684387 g-ds@uth.gr
Επιλογή Σελίδας

Ευκαιρίες Απασχόλησης στην INFORM LYKOS SA

από | 2022-Ιούν-2 | 1ης Σελίδας, Εκδηλώσεις-Δραστηριότητες, Φοιτητικά

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» στο πλαίσιο της Πράξης «Γραφεία Διασύνδεσης – Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5074877,  σας προσκαλεί σε διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση με θέμα:

“Ευκαιρίες απασχόλησης στην εταιρεία INFORM LYKOS SA, a member of AUSTRIACARD AG GROUP OF COMPANIES” 

Ημέρα: Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2022  – Ώρα 12:00

H εκδήλωση απευθύνεται σε φοιτητές και απόφοιτους των Τμήματων  Ηλεκτρολόγων, Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών και Ψηφιακών Συστημάτων.

Η εταιρεία έχει ανοιχτές θέσεις εργασίας και ενδιαφέρεται να λάβει βιογραφικά υποψηφίων, προκειμένου να προχωρήσει σε συνεντεύξεις. (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ)

Την αναλυτική περιγραφή των θέσεων εργασίας μπορείτε να τη δείτε στα παρακάτω έγγραφα.

Όποιος ενδιαφέρεται, μετά το πέρας της εκδήλωσης, θα μπορεί να μας αποστείλει το βιογραφικό του και να το προωθήσουμε στην υπεύθυνη HR της INFORM LYKOS SA.

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία: https://www.austriacard.com/inform/?lang=el

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μέσω MS TEAMS. Ο σύνδεσμος της εκδήλωσης θα σας αποσταλεί μόλις δηλώσετε συμμετοχή στην ακόλουθη φόρμα.

 

Σας ενημερώνουμε ότι θα γίνει ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΕΙΚΟΝΑΣ ΚΑΙ ΗΧΟΥ ΜΕΣΩ ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ.

Με εκτίμηση,

Γραφείο Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Θεσσαλίας  | Facebook | Instagram | Linkedin