ΓραμματείαSecretariat: 2410 684574 | ΦοιτητικάStudents: 2410 684387 g-ds@uth.gr
Επιλογή Σελίδας

Business Days – Συμβουλές Καριέρας

από | 2022-Οκτ-22 | 1ης Σελίδας, Φοιτητικά

Σας προωθούμε την παρακάτω ανακοίνωση που ίσως ενδιαφέρει κάποιους/-ες. 

Για δέκατη χρονιά, θα πραγματοποιηθούν τα Business Days, μία εκδήλωση με στόχο την αλληλογνωριμία εταιρειών και φοιτητών. Συγκεκριμένα, 43 σημαντικές επιχειρήσεις διοργανώνουν το δικό τους Business Day με σκοπό να ενημερώσουν νέους και νέες για την εταιρεία συνολικά και τη δραστηριότητα των επιμέρους τμημάτων της και να τους δώσουν συμβουλές καριέρας.

Τα Business Days, Θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 7 Νοεμβρίου 2022 και 3 Φεβρουαρίου 2023 και θα συμμετάσχουν 43 σημαντικές εταιρείες οι οποίες θα σας παρουσιάσουν, άλλες δια ζώσης και άλλες διαδικτυακά, τις δραστηριότητες του κάθε τμήματός τους και θα σας ενημερώσουν για το τι γνώσεις και δεξιότητες αναζητούν από τα νέα στελέχη τους. Επίσης, θα σας δώσουν σημαντικές συμβουλές για το βιογραφικό και τη συνέντευξη.

Σημαντικές εταιρείες έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να φιλοξενήσουν διαδικτυακά φοιτητές και αποφοίτους από τμήματα του ευρύτερου χώρου της Πληροφορικής. Οι επιχειρήσεις, συνολικά, που συμμετέχουν είναι από διάφορους κλάδους:

Agile Actors, Alpha Bank, Ansys, ATOS, AVRAMAR, Bayer, Coca-Cola Τρία Έψιλον, Deloitte, DEMO, Dialectica, doValue, Μπισκότα Παπαδοπούλου, ELPEN, ERGO, Eurobank, Eurolife, EY, Generali, Info Quest, IQVIA, IMERYS, Grant Thornton, Kaizen Gaming, KPMG, Latsco Shipping, McKinsey, Nespresso, NOKIA, Oracle, Όμιλος ΟΤΕ, Παπαστράτος, PeopleCert, PepsiCo, Pharmathen, PwC, Scytalys, SABO Group, Teleperformance, Unilever, Uni Systems, Upstream, V+O, Vodafone.

Οι εγγραφές ολοκληρώνονται τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου στις 23:59 και μπορείτε να κάνετε την αίτησή σας, χωρίς κανένα κόστος, στη διεύθυνση: https://www.pan-orama.org/BusinessDays/