ΓραμματείαSecretariat: 2410 684574 | ΦοιτητικάStudents: 2410 684387 g-ds@uth.gr
Επιλογή Σελίδας

Δήλωση Μαθημάτων – Συγγραμμάτων

από | 2022-Οκτ-27 | 1ης Σελίδας, Φοιτητικά

Σας γνωρίζουμε ότι από σήμερα Πέμπτη 27-10-2022 έως και Κυριακή 18-12-2022 μπορείτε να προχωρήσετε, μέσω της Ηλεκτρονικής Γραμματείας με χρήση των κωδικών σας, στη δήλωση των μαθημάτων για το Χειμερινό Εξάμηνο 2022-2023 καθώς και στη δήλωση συγγραμμάτων μέσω του πληροφοριακού συστήματος «Εύδοξος» (http://eudoxus.gr– «ΦΟΙΤΗΤΕΣ-Δήλωση Συγγραμμάτων»).

Τα μαθήματα που θα δηλώσετε θα είναι αυτά στα οποία θα εξεταστείτε στην εξεταστική περίοδο του Χ.Ε. 2022-23.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υποβληθεί η δήλωσή σας θα πρέπει να πατήσετε το πλήκτρο [Αποστολή]. Συμβουλεύουμε να συνδεθείτε εκ νέου για να διαπιστώσετε ότι η δήλωση υποβλήθηκε.

Μετά την υποβολή της δήλωσης και μέχρι την καταληκτική ημερομηνία δηλώσεων, μπορείτε να κάνετε αλλαγές (π.χ προσθήκη ή διαγραφή μαθήματος). Για να γίνει ενημέρωση της δήλωσης πρέπει να πατήσετε το πλήκτρο Αποστολή και να συνδεθείτε εκ νέου για να διαπιστώσετε ότι έχουν περαστεί οι αλλαγές.

Για τους φοιτητές του Α΄ εξαμήνου η δήλωση μαθημάτων έχει γίνει από τη Γραμματεία και συνεπώς μπορούν να προχωρήσουν στη δήλωση συγγραμμάτων (http://eudoxus.gr– «ΦΟΙΤΗΤΕΣ-Δήλωση Συγγραμμάτων»).

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Παρακαλούμε τους φοιτητές του 3ου, 5ου και 7ου εξαμήνου να διαβάσουν τους κανόνες δήλωσης μαθημάτων που αναγράφονται στο άρθρο 3 «Εγγραφή ‐ Δήλωση Μαθήματων» του Οδηγού/Κανονισμού Προπτυχιακών Σπουδών (pdf) που βρίσκεται αναρτημένος στην ιστοσελίδα του Τμήματος «Σπουδές > Προπτυχιακές Σπουδές > Οργάνωση Μαθημάτων».

Από τη Γραμματεία