ΓραμματείαSecretariat: 2410 684574 | ΦοιτητικάStudents: 2410 684387 g-ds@uth.gr
Επιλογή Σελίδας

Απολογισμός: Ενδυνάμωση εκπαιδευτικών για ενεργοποίηση κυβερνοασφάλειας στο σχολείο

από | 2023-Νοέ-6 | 1ης Σελίδας, Εκδηλώσεις-Δραστηριότητες, Φοιτητικά

Στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος “ETTCS: Empowering Teachers to Trigger Cybersecurity at School“, το Γραφείο Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων του Κέντρου Διεθνούς Εκπαίδευσης και το Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στην εκδήλωση παρουσίασης του προγράμματος, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3/11 και ώρα 15.00 στην αίθουσα ΔΙΑΛ2 του τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων, στο Πανεπιστημιακό συγκρότημα Γαιόπολις.

Το Σάββατο 4/11 και ώρα 12.00 θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά Hackathon, όπου θα παρουσιαστούν τύποι και εργαλεία επιθέσεων και τρόποι αντιμετώπισής τους.

Επισυνάπτεται το σχετικό φυλλάδιο.


Απολογισμός

Ολοκληρώθηκε η εκδήλωση πολλαπλασιαστικής δράσης (Multiplier Event) του Ευρωπαϊκού Προγράμματος “ETTCS: Empowering Teachers to Trigger Cybersecurity at School“, η οποία συνδιοργανώθηκε από το Γραφείο Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων του Κέντρου Διεθνούς Εκπαίδευσης και το Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Δίνεται πρόσβαση στα αρχεία των παρουσιάσεων της 2ης ημέρας που αφορά στο Hackathon:

ΣημείωσηΟι βεβαιώσεις συμμετοχής όσων παρακολούθησαν την Πολλαπλασιαστική δράση και το Hackathon βρίσκονται σε κοινόχρηστο φάκελο. Εάν διαπιστώσετε σφάλμα γραφής του ονόματός σας, μπορείτε να απευθυνθείτε στα:

  • axenakis at uth.gr
  • ngdsalab at uth.gr

ώστε να γίνει η διόρθωση και να λάβετε τη σωστή βεβαίωση.